A Minha Breve História Stephen Hawking

ISBN:

Published:

Paperback

112 pages


Description

A Minha Breve História  by  Stephen Hawking

A Minha Breve História by Stephen Hawking
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 112 pages | ISBN: | 5.31 Mb

Stiven Hoking je zasenio čitaoce širom sveta nizom bestselera posvećenih istraživanjima misterije vaseljene. Najbriljantniji kosmolog našeg doba prvi put upravlja pogled ka sebi, da bi nam ponudio sliku svog života i intelektualne evolucije.KratkaMoreStiven Hoking je zasenio čitaoce širom sveta nizom bestselera posvećenih istraživanjima misterije vaseljene. Najbriljantniji kosmolog našeg doba prvi put upravlja pogled ka sebi, da bi nam ponudio sliku svog života i intelektualne evolucije.Kratka povest mog života govori o njegovom neverovatnom putovanju od dečaštva u posleratnom Londonu do međunarodne slave i ugleda.

Jezgrovito, duhovito i iskreno svedočanstvo, bogato ilustrovano retkim fotografijama, prikazuje Hokinga koji se samo pokatkad nazirao u prethodnim knjigama: radoznalog učenika kog su drugari iz razreda nazvali Ajnštajn- šaljivdžiju koji se s kolegom opkladio u postojanje crne rupe- i mladog supruga i oca koji se bori za svoje mesto u naučnom i akademskom svetu.Hoking piše s osobenom skromnošću i humorom.

Otvoreno predstavlja izazove s kojima se u dvadeset prvoj godini suočio nakon saznanja da boluje od neuromotoričke bolesti. Omogućuje nam da pratimo njegov intelektualni razvoj i objašnjava kako ga je pomisao o ranoj smrti nagnala da krene napred i ostvari brojne naučne proboje.

Predstavlja i nastanak svog remek-dela Kratka povest vremena – jedne od čuvenih knjiga XX veka.Jasna, topla i mudra, Kratka povest mog života otvara nam prozor u Hokingov intimni kosmos.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "A Minha Breve História":


carabettaanddoons.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us